INSIGHTS


Vi ger dig de senaste nyheterna, trenderna och kunskapsfördjupningar som gör dig smartare än dina konkurrenter på Facebookplattformen.

, ,

2018 – skippa trenderna och återvänd till grunderna

Vid varje årsskifte publiceras en rad trendrapporter som med stor entusiasm förklarar vilka trender som kommer få betydelse inom just den bransch du verkar inom. Det är populärt och klickvänligt att addera ”trend” i rubriken för ett epost eller ett blogginlägg, alla vill veta vad som är nästa stora sak och vad man ska name-droppa vid nästa branschträff. Det kan nu låta som att jag är kritiskt mot texter som handlar om trender men så är inte fallet, snarare tvärtom. Jag är en av dem som skrivit otaliga texter om trender inom digital utveckling och digital kommunikation, just för att jag tycker det är så intressant att fundera kring framtiden.

Facebook Messenger redovisar 2017 i siffror – Vad är nytt?

News you want to use week 51.

H&M börjar samarbeta med Alibaba – Vad är nytt?

News you want to use week 51.

Nätneutraliteten avskaffas i USA men kampen har bara börjat – Vad är nytt?

News you want to use week 51.

,

Googlesök om kändisar kan nu besvaras av dem själva – Vad är nytt?

News you want to use week 50.

,

Facebook Messenger Kids – Vad är nytt?

News you want to use week 50.

,

Apples AR set kan nå marknaden tidigare än beräknat – Vad är nytt?

News you want to use week 50.

, ,

5 saker som blir viktiga för konsumenter under 2018

Framgångsrik kommersiell kommunikation handlar till stor del om att övertyga människor att ta ”ett nästa steg” i just den riktningen som avsändaren önskar. Genom att förstå, och tillgodose, människors behov ökar sannolikheten att kunden eller användaren tar ett steg närmare målsättningen som är satt för kommunikationen. Förståelse för människors drivkrafter, behov och rädslor ökar insikten om trender i samhället vilket underlättar planering av kommunikation. De senaste åren har i många delar av världen varit turbulenta inom en rad områden vilket gjort att ett antal trender blivit mer framträdande och antagligen kommer spela fortsatt stor roll i samhället under 2018.

Amazon Alexa vill bli en del av ditt kontor – Vad är nytt?

News you want to use week 49.

,

25M företag använder nu Instagram Business Profile – Vad är nytt?

News you want to use week 49.