White papers

Instagram the Facebook way

Vad gjorde vi med all vår tid innan Instagram blev en del av våra liv? Det är en relevant fråga med tanke på hur mycket tid många av oss spenderar på Instagram idag och många varumärken vill också vara en del av appen som tillåter oss användare att dela bilder och filmer. Instagram ä ren plattform som befunnit sig I transformation sedan dag ett, idag är det en helt annan tjänst jämfört med när den lanserades. Mer än en miljard användare är idag aktiva användare på plattformen vilket är en svindlande siffra.

Varumärken som överväger att använda Instagram för marknadsföring kan ibland tycka att det känns lite obekvämt initial ifall man ser plattformen som en stor massa av människor. Det finns dock ingen anledning till oro, ifall ni skapar riktigt bra innehåll och placerar era annonser på ett genomtänkt och smart sätt finns det stora möjligheter att skapa riktigt bra resultat. Läs gärna mer i PDF:en som du laddar ner här nedanför.

Ladda ner

Lead ads the Facebook way

Många av oss spenderar flera timmar var framför våra mobiler. Samtidigt har det blivit tydligt att allt färre vill lämna Facebook eller Instagram under sitt scrollande för att besöka en extern hemsida. Lead Ads är ett försök att komma närmare en lösning på utmaningar för annonsörer kopplade till dessa två beteende.

Lösningen till dessa upplevda barriärer är ett annonsformat som gör det möjligt för annonsörer att välja styrning av annonsen, skapa ett formulär och tillskansa sig den typ av information som är relevant just i den valda delen av kundresan. Lead Ads är ett intelligent sätt att använda de möjligheter som Facebook och Instagram erbjuder. Läs gärna mer i PDF:en som du laddar ner här nedanför

Ladda ner

App downloads the Facebook way

Appar, och industrin runt appar, är en tvådelad historia. Användare verkar älska appar och spenderar mycket tid inne i apparna men utmaningen är att vi användare tenderar att endast använda ett fåtal appar med hög frekvens. Resten av apparna lämnas ofta orörda. Detta beteende har skapat ett scenario där the winner takes it all. Situationen som uppstått gör det extra viktigt att få rätt personer att ladda ner den appen som marknadsförs.

Genom att ligga i framkant och använda intelligenta metoder för att marknadsföra appar ökar sannolikheten att attrahera relevanta användare och möjliggör för avsändaren att kommunicera med användarna för att dessa ska komma tillbaka och använda appen om och om igen. Läs gärna mer i PDF:en som du laddar ner här nedanför.

Ladda ner

A new chatbot revolution

Inom såväl affärsvärlden, politik och kundrelation är relationer avgörande och relationer inleds ofta med en konversation av något slag. Detta har gällt sedan vi människor började med handel av varor och tjänster. Men idag är, såväl människor och, företag i allt högre grad sammanlänkade genom ett kraftfullt och personligt medium: meddelandetjänster.

”Välkommen till framtidens kommunikation med dina kunder” har under flera år varit en fras vi kunnat höra från anhängare av chatbotar. I teorin har chatbotar var en bra lösning, meddelandetjänster är populära så det borde finnas ett utrymme för chatbotar. Revolutionen har dock kommit av sig under några år men med tanke på att välrden alltid förändras och utvecklas kan det nu vara läge att omvärdera Messenger och chatbotar. Läs gärna mer i PDF:en som du laddar ner här nedanför.

Ladda ner

Facebook abroad

Det är ingen hemlighet att e-handel växer inom flera branscher på en rad marknader. Detta skapar givetvis nya möjligheter för snabbfotade företag samtidigt som det skapar utmaningar för många verksamheter.

Framgångsrik e-handel kräver till viss del ett nytt mindset och förmågan att agera enligt de snabba förändringar som sker inom konsumenters beteende och en rad andra faktorer. Ett utmärkt sätt att närma sig internationell e-handel är genom att använda en redan existerande infrastruktur –Facebook till exempel. Facebook har över 2,4 miljarder användare som använder Facebook och mer än en miljard användare är kopplade till minst ett företag i ett annat land. Oavsett storlek på verksamheten finns det möjligheter att växa på den globala marknaden. Läs gärna mer i PDF:en som du laddar ner här nedanför.

Ladda ner

Skriv in din mailadress för att ladda ner pdf:en

Ingager får skicka mail med kunskap till mig. Läs mer.

Ladda ner pdf
  • Samtycke att Ingager AB får spara e-postadress för att kunna skicka ut Insights-mail samt information om kostnadsfria föreläsningar.
  • Du har givetvis möjlighet att återkalla detta samtycke.
  • Har du frågor gällande ovan vänligen kontakt Ingager ABs
    dataskyddsombud.