Mary Meeker skriver en rapport som alla snackar om – Veckans spaning

News you want to use week 23.

Sedan några år tillbaka är publiceringen av Mary Meekers rapport något av lilla julafton för många inom teknikvärlden, så även detta år. Årets rapport är 294 sidor lång och drar en rad slutsatser från en massa data som samlats ihop.
 
Det är egentligen inga stora överraskningar i årets rapport, e-handel ökar, integritet blir viktigare, kryptovalutor är hett och skärmtiden ökar. En anledning till att det inte är så mycket nytt beror på att all data är historisk data, dvs vi visste redan om det.  

En intressant sak som jag fastnade för var framväxten av kinesiska bolag som nu tar plats bland världens största teknikbolag. Hela 9 av världens 20 största bolag inom tekniksektorn är kinesiska vilket är en fantastisk tillväxt på bara några år.

 
Vad ska du nu göra med den här informationen? Jag vet faktiskt inte exakt men det som är tydligt är att förändring sker och det kommer på olika sätt påverka oss alla. Det gäller vara vara en del av förändringen för att undvika att bli ett offer för omställningen.
 

» Vill du veta mer? Boka ett onlinemöte här!