Kicks väljer Ingager

Ingager kontor

Efter genomförd pitchprocess ger Kicks i uppdrag till Ingager att med start 2021 ansvara för strategi och annonsering i sociala medier på samtliga marknader. 

Kicks, Nordens ledande skönhetskedja, väljer specialisten Ingager som leverantör för annonsering på Facebook- och Instagram i Sverige, Norge och Finland.

”- Nästa år kommer vi att ytterligare stärka vår online försäljning samtidigt som vi har ett behov av större synlighet i sociala medier för att driva Kicks affär på totalen. Ingager är ledande inom sin nisch och tilltalade oss med deras bredd inom området, både för innehållsproduktion och optimering. Vår ambition är att vara i framkant inom vår bransch på samtliga marknader och då är det här en naturlig väg att gå”, säger Emma Danielsson, Head of online sales Kicks. 

Ingager är en snabbväxande byrå specialiserad på att hjälpa företag att skapa konkreta resultat från Facebookplattformen. Bolaget har tre kontor, i Stockholm, Köpenhamn och Berlin, varifrån leveransen sker. Med spetskompetens och egenutvecklad teknologi skapas lönsam marknadsföring åt kunder runt om i Europa. Ingager sedan 2017 en del av Egmont.

”-  Facebook och Instagram är oöverträffade för att bygga varumärke i kombination med att skapa försäljning i stora volymer. Vi ser att fler företag ökar sin närvaro och sina budgetar, konkurrensen kommer att bli hårdare på Facebook och Instagram, och det krävs en större förståelse för de sociala mediernas roll i det digitala landskapet vilket vi är experter på. Vi ser mycket fram emot samarbetet med Kicks och att tillsammans utveckla deras annonsering och resultat.”, säger Jimmy Jakobsson, grundare av Ingager.

Kontakt
Jimmy Jakobsson,
VD och grundare, Ingager
08-41072600

» Vill du veta mer? Boka ett onlinemöte här!