BMW ger Ingager förnyat förtroende i Norden

Efter upphandling ger BMW och MINI återigen Ingager i uppdrag att förvalta och utveckla bolagens nordiska sociala kanaler. Det nya uppdraget sträcker sig till och med 2023.

Från vänster: Stephan Hentze Nielsen, Hanna von Oelreich, Paul Niño, Malin Sivander, Julia Magnusson, Tove Engdahl och Niklas Lindman. Saknas i bild: Jens Ross Semb

Ingager och BMW har samarbetat sedan 2014, alltså under en tid då Facebook, Instagram, Messenger och Youtube har utvecklats explosionsartat.

– Ingager har tillsammans med BMW skapat bra resultat under lång tid. Vi är stolta över att tidningen Resumé nyligen rankade BMW och MINIs Instagramkonton bland de med högst engagemang i Sverige, säger Jimmy Jakobsson, grundare av Ingager.

– För BMW och MINI är Facebook och Instagram några av våra viktigaste marknadsföringskanaler. Ingager är samarbetspartnern som genom åren bäst har levt upp till våra höga krav på kvalitet, resultat och snabba leveranser, så därför ger vi dem fortsatt förtroende. En annan avgörande faktor är att de är mycket dynamiska och alltid är villiga att testa nya sätt att kommunicera för att utveckla våra varumärken, säger Christian Porseby, Team lead & Senior Digital marketing specialist.

– Att arbeta med två av de tyngsta varumärkena i den trendkänsliga bilindustrin är inspirerande och utvecklande. Det är ett omfattande och betydande uppdrag för Ingager som vi vunnit, säger Jimmy Jakobsson, grundare av Ingager.

Ingager är en snabbväxande byrå specialiserad på att hjälpa företag att skapa konkreta resultat från Facebookplattformen. Bolaget har två kontor, i Stockholm och Berlin, varifrån leveransen sker. Med spetskompetens och egenutvecklad teknologi skapas lönsam marknadsföring åt kunder runt om i Europa.

Ingager har 60 anställda och bland uppdragsgivarna finns företag som Royal Design, Outnorth, ATG, Henkel, ICA, Pwc, Idre Fjäll, Schibsted och ST1. Egmont och grundarna är de största ägarna av Ingager.

Kontaktuppgifter för ytterligare frågor:
Jimmy Jakobsson
Jimmy.jakobsson@ingager.com
08-41072600

» Vill du veta mer? Boka ett onlinemöte här!