Amex ger Ingager nordiskt uppdrag

Efter upphandling ger American Express i uppdrag till Ingager att producera innehåll och sköta Facebook- och Instagramannonsering på ett flertal marknader.

Från vänster: Tove Engdahl, Hanna von Oelreich, Amelie Farmer, Emma Narving, Lisa Havell, Pinja Papinsaari, Lovisa Areblad, Julia Widlund och Frida Persson. 

American Express, det multinationella amerikanska finansiella företaget, med huvudkontor i New York grundades 1850. Mest känt är bolaget för sina betalkort och kreditkort. Nu väljer Amex specialisten Ingager som leverantör för Facebook- och Instagrammarknadsföring i Norden.

– Amex är ett supervarumärke som har fokus på data och försäljning. Det betyder en perfekt match med Ingager, vi är en tillväxtmotor, säger Jimmy Jakobsson, grundare av Ingager.

Ingager är en snabbväxande byrå specialiserad på att hjälpa företag att skapa konkreta resultat från Facebookplattformen. Bolaget har två kontor, i Stockholm och Berlin, varifrån leveransen sker. Med spetskompetens och egenutvecklad teknologi skapas lönsam marknadsföring åt kunder runt om i Europa.

Ingager har 60 anställda och bland uppdragsgivarna finns företag som BMW, MINI, Royal Design, Outnorth, ATG, Henkel, ICA, Pwc, Idre Fjäll, Schibsted och ST1. Egmont och grundarna är de största ägarna av Ingager.

Kontaktuppgifter för ytterligare frågor:
Jimmy Jakobsson
Jimmy.jakobsson@ingager.com
08-41072600

» Vill du veta mer? Boka ett onlinemöte här!