Events

Service

Allt från små ensamföretagare till storbolagens ledningsgrupper sitter just nu och försöker förstå hur den digitala omställningen påverkar just dem och framförallt vad som behöver göras för att deras företag ska behålla sin konkurrenskraft. En del av lösningen på denna utmaning är att öka företagets förståelse och kunskap kring vad en allt mer digital värld innebär för användare, kunder och den egna affärsmodellen.

Ingager gör det möjligt för företag och organisationer att öka den förståelsen, vässa sina affärsmodeller och förbättra resultaten. Detta sker genom olika typer av event, allt från publika föreläsningar till skräddarsydda utbildningar, där Ingager hjälper företag att ta nästa steg i den egna utvecklingen. Alla event utgår från er och de utmaningar som just din organisation ser som viktigast – Ingager kan exempelvis hjälpa er med:

  • Publika föreläsning i Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Berlin samt digitala föreläsningar.
  • Skräddarsydda utbildningar på ert kontor, som en del av er konferens eller genom digitala utbildningar.
  • Föreläsningar som inspirerar hela er organisation eller ett speciellt team.

Med erfarenhet från hundratals olika kunder inom nästan alla branscher sitter Ingager på unik erfarenhet och förståelse för vad som krävs för att lyckas anpassa er affärsmodell till en mer digital kontext. De medarbetare från Ingager som du kommer möta har stor erfarenhet från att facilitera värdeskapande events. Utöver erfarenheter från Ingagers kunder tar föreläsarna även med sig erfarenheter från sin uppdrag för Berghs School of Communication och IHM Business School.


Ta reda på mer:
Läs ett case
Boka ett möte

Andra tjänster