Strategy

Boka möte

Service

Meta plattformen är nu en välutvecklad, komplex, teknisk försäljnings- och innehållskanal. En genomarbetad och testad strategi baserad på datadrivna insikter behövs för att skapa tillväxt. Med bred internationell närvaro och erfarenhet från otaliga branscher, samt ett tydligt och kontinuerligt fokus på Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp och TikTok, har Ingager en unik position.

Tiden när företag kunde skapa strategier för de kommande fem åren är förbi – strategi är idag något som ständigt utvecklas och testas. Ingagers performance-, plattforms- och innehållsspecialister kommer att samarbeta med ert inhouseteam för att med data som grund iterativt testa och utveckla strategin. Vi bryter ner era utmaningar, analyserar data, målgrupper och innehåll samt identifierar konkurrenter och inspiratörer.

Tillsammans skapar vi sedan den optimala vägen framåt för att driva er tillväxt, oavsett i vilket stadie ni befinner er i, oavsett vilken er målsättning är.
Men det tar inte slut där, Ingager finns dessutom tillgängliga för fortsatt utveckling av strategin, support och optimering 365 dagar om året. Nya möjligheter uppstår nämligen hela tiden i takt med att beteendemönster förändras och kundresor utvecklas!

Andra tjänster