Idre Fjäll och Ingager gör livesänd afterski

Säsongsunderhållningen i fjällen tar ny digital form

Idre Fjäll vid solnedgång

I spåren av Covid-19 har Idre Fjäll ställt om verksamheten för att kunna erbjuda helt kontaktfri vistelse för sina gäster. Idre fjäll tar hjälp av Ingager för att producera livesänd afterski direkt via Facebook och Instagram. 

Den 29 och 30 december erbjuds familjeunderhållning i direktsändning via sociala medier. Genom quiz och musikunderhållning med Lina Hedlund och Nassim al Fakir samt Carolina Kluft som gäst, kommer alla som vill kunna ta del av den livesända afterskin. 

Ingager står för både produktionen och interaktionen med den digitala publiken, det kommer finnas tillfälle att önska låtar och att delta i tävlingar under kvällen. Underhållningen är helt kostnadsfri och kommer endast kunna ses online. 

“- Direktsändningar via Facebook och Instagram är ett enkelt sätt att nå ut till många användare, utan att de behöver installera och lära sig nya appar. Vi är glada över att kunna hjälpa Idre Fjäll med denna lösning, som förhoppningsvis sprider lite glädje i annorlunda tider.”, säger Jimmy Jakobsson, VD för Ingager. 

Kontakt
Jimmy Jakobsson,
VD och grundare, Ingager
08-41072600

» Vill du veta mer? Boka ett onlinemöte här!