VÅRA TJÄNSTER


Vår passion är marknadsföring på Facebook, Instagram, Messenger och Whatsapp. Baserat på era behov erbjuder vi ett personligt och dedikerat samarbete baserat på er attributionsmodell. Med hjälp av egenutvecklad teknologi skapar vi lönsam och mätbar marknadsföring runt om i Europa.

Boka möte

Performance

Vi hjälper er kund genom hela köpprocessen, från första kontakt till konvertering och uppföljning. Vi ser till att er marknadsföring via Facebook, Instagram, Messenger och WhatsApp är lönsam 365 dagar om året, oavsett var köpet sker. Baserat på data skapar vi innehåll som attraherar just din målgrupp. Målgrupper, placeringar och innehåll optimeras löpande för att nå bästa möjliga ROI. Allt för att skapa en effektiv direktmarknadsföring som drar nytta av Facebook och Instagrams alla funktioner.

Boka möte

Production

Konkurrensen på Facebook och Instagram är stenhård. För att lyckas med annonseringen krävs riktigt bra innehåll. Med bred erfarenhet från mängder av branscher och marknader vet våra fotografer, grafiker och utvecklare vad som skapar rätt uppmärksamhet. Allt innehåll optimeras löpande för att maximera resultatet. Vårt produktionsteam är experter på att utnyttja kanalerna till dess fulla potential, men tar samtidigt full hänsyn till varumärkets identitet och grafiska profil.

Boka möte

Full service

Facebook, Instagram, Messenger och WhatsApp skapar ett stort engagemang och ibland behövs hjälp att planera, hantera och publicera i kanalerna. Vi erbjuder en komplett lösning där vi sköter stort och smått. Allt från strategi och produktion till att svara på frågor och moderera sidan. Vi hjälper er att skapa ett forum där lojalitet, nykundsrekrytering och kundrelation frodas.

Boka möte

Strategy

Idag är Facebookplattformen en välutvecklad teknisk säljkanal och en genomtänkt strategi behövs för att lyckas. Vi bryter ner era utmaningar, analyserar data, målgrupper och innehåll. Tillsammans tar vi fram bästa tänkbara väg framåt för att driva er tillväxt, oavsett i vilket stadie ni befinner er i. Löpande finns vi tillgängliga för support och optimering.

Boka möte

Event

Vi tror att kunskap är nyckeln till framgång och delar gärna med oss av vår långa erfarenhet av att skapa resultat på Facebook och Instagram. Alla föreläsningar och utbildningar skräddarsys för att passa era behov och för att skapa så stort värde som möjligt. Varje månad håller vi kostnadsfria kunskapsladdade föreläsningar på våra kontor i Stockholm och Berlin.

Boka möte

Ingager IQ

Ingager IQ är analysverktyget som i realtid gör det enklare att förstå resultaten från Facebook- och Instagramannonsering. Här får du, dygnet runt, viktiga insikter om din målgrupp och hur du kan optimera dina kampanjer för att de ska prestera ännu bättre. All hantering av personuppgifter sker enligt EU:s nya dataskyddsregler. Skapa ett konto och logga in här.

Läs mer