VÅRA TJÄNSTER


Vår passion är marknadsföring på Facebook, Instagram, Messenger och Whatsapp. Baserat på era behov erbjuder vi ett personligt och dedikerat samarbete baserat på er attributionsmodell. Med hjälp av egenutvecklad teknologi skapar vi lönsam och mätbar marknadsföring runt om i Europa.

Boka möte

Performance

Styrkan i Ingagers erbjudande är helheten och kompromisslösheten. Baserat på data och 10 års erfarenhet kan vi optimera varje del av er annonsering på Facebook, Instagram och de övriga delarna av plattformen. Från strategin, innehållsproduktionen, annonsköpet till konverteringen. Plattformens storlek och komplexitet gör att den tid och det fokus som vi som specialister kan applicera blir avgörande för ert resultat.

 • Ingager erbjuder en fullservicelösning för B2B- och B2C-annonsörer
 • Vi är försäljningsfokuserade, samtidigt som vi vårdar och bygger ert varumärke tillsammans med dig som uppdragsgivare
 • Med en fullskalig produktionsavdelning i Berlin, Köpenhamn och Stockholm kan vi producera innehåll från grunden, perfekt anpassat för världens största medieplattform.
 • Utan kompromisser anpassas innehållet till respektive del av Facebook och Instagram
 • Vi samarbetar gärna nära er inhouse-byrå, reklambyrå, webbyrå och PR-byrå
 • Full transparens gällande nyckeltal, metod, process och verktyg mot dig som uppdragsgivare tillämpas
 • Vi arbetar med uppdragsgivare ur alla kategorier, på Facebookplattformen säljer vi allt från bilar, hus och lägenheter till skor, spel och skönhetsprodukter.

Den sammantagna kunskapen för Performancemarknadsföring på Facebookplattformen som Ingager har är unik i sitt slag i Europa. Ett dagligt samarbete med Facebooks europeiska huvudkontor i Dublin gör dessutom att vi ligger i absolut framkant när det gäller nya format, teknik och funktioner.

Boka möte

Production

Ingager skapar innehåll som genererar den effekt du är ute efter och är kompromisslöst producerat för att passa Facebook och Instagram. Med egna fullt utrustade studios i Berlin, Köpenhamn och Stockholm skapar vi ert innehåll från grunden baserat på data från Facebookplattformen.

Teamet består av fotografer, innehållsspecialister, Facebookspecialister, digitala designers samt utvecklare som enbart arbetar med Facebookplattformen. Alla med ett fokus, att producera innehåll som baserat på er budget och målgrupp, skapar konkreta resultat – det resultat som vi tillsammans har som målsättning. Ett nära samarbete mellan våra team och ett ständigt lärande, skapar en unik möjlighet att optimera videoproduktioner, fotograferingar, grafisk produktion och landningssidor baserat på konverteringsdata från era Facebookkampanjer.

Teamet arbetar med ditt varumärke över tid, för att skapa en effektiv och resultatfokuserad leverans.

Boka möte

Strategy

Facebookplattformen är nu en välutvecklad, komplex, teknisk försäljnings- och innehållskanal. En genomarbetad och testad strategi baserad på datadrivna insikter behövs för att skapa tillväxt. Med bred internationell närvaro och erfarenhet från otaliga branscher, samt ett tydligt och kontinuerligt fokus på Facebook, Instagram, Messenger och Whatsapp, har Ingager en unik position.

Tiden när företag kunde skapa strategier för de kommande fem åren är förbi – strategi är idag något som ständigt utvecklas och testas. Ingagers performance-, plattforms- och innehållsspecialister kommer att samarbeta med ert inhouseteam för att med data som grund iterativt testa och utveckla strategin. Vi bryter ner era utmaningar, analyserar data, målgrupper och innehåll samt identifierar konkurrenter och inspiratörer.

Tillsammans skapar vi sedan den optimala vägen framåt för att driva er tillväxt, oavsett i vilket stadie ni befinner er i, oavsett vilken er målsättning är.
Men det tar inte slut där, Ingager finns dessutom tillgängliga för fortsatt utveckling av strategin, support och optimering 365 dagar om året. Nya möjligheter uppstår nämligen hela tiden i takt med att beteendemönster förändras och kundresor utvecklas!

Boka möte

Event

Allt från små ensamföretagare till storbolagens ledningsgrupper sitter just nu och försöker förstå hur den digitala omställningen påverkar just dem och framförallt vad som behöver göras för att deras företag ska behålla sin konkurrenskraft. En del av lösningen på denna utmaning är att öka företagets förståelse och kunskap kring vad en allt mer digital värld innebär för användare, kunder och den egna affärsmodellen.

Ingager gör det möjligt för företag och organisationer att öka den förståelsen, vässa sina affärsmodeller och förbättra resultaten. Detta sker genom olika typer av event, allt från publika föreläsningar till skräddarsydda utbildningar, där Ingager hjälper företag att ta nästa steg i den egna utvecklingen. Alla event utgår från er och de utmaningar som just din organisation ser som viktigast – Ingager kan exempelvis hjälpa er med:

 • Publika föreläsning i både Stockholm, Köpenhamn och Berlin samt digitala föreläsningar.
 • Skräddarsydda utbildningar på ert kontor, som en del av er konferens eller genom digitala utbildningar.
 • Föreläsningar som inspirerar hela er organisation eller ett speciellt team.

Med erfarenhet från hundratals olika kunder inom nästan alla branscher sitter Ingager på unik erfarenhet och förståelse för vad som krävs för att lyckas anpassa er affärsmodell till en mer digital kontext. De medarbetare från Ingager som du kommer möta har stor erfarenhet från att facilitera värdeskapande events. Utöver erfarenheter från Ingagers kunder tar föreläsarna även med sig erfarenheter från sin uppdrag för Berghs School of Communication och IHM Business School.

Boka möte

Ingager IQ

Med Ingager IQ ger du dig själv, ditt team och din ledningsgrupp en överskådlig access till resultat och insikter från Facebookannonseringen. Du följer Ingagers arbete i realtid och det ger full transparens över intäkter, kostnader och utveckling. Varning! Det är en aning beroendeframkallande.

Din organisations förståelse för möjligheterna med Facebook, Instagram, Messenger och Audience Network kommer samtidigt öka när fler får tillgång till kärnan av marknadsföringskanalen.

 • Rapportering utan tröskel, lättförståeligt gränssnitt
 • Dashboards över respektive del av plattformen
 • Direkt tillgång till målgruppsinsikter
 • Överskådlig gradering av vilket innehåll som skapar önskad effekt
Läs mer