Advisory

Boka möte

Service

För att ta en ledande position på sociala medier och skilja dig från konkurrenterna behöver varumärken ha förståelse för de senaste trenderna, uppdateringarna och möjligheterna som finns på varje plattform. Vår rådgivningstjänst erbjuder kontinuerliga möjligheter att utveckla olika interna kompetenser i direkt korrelation med SoMe för att säkerställa varumärkets egna konkurrensfördelar.

Vi erbjuder en skräddarsydd lösning där du som kund får möjlighet att utvecklas tillsammans med någon av Ingagers Performance Marketers, Content Specialist, Social Media Strategists eller Digital Designers. Beroende på vilka områden du vill utvecklas inom skapar vi ett relevant erbjudande och delar med oss ​​av våra erfarenheter och expertis för att stärka kompetens, genomförande och strategi hos kundens medarbetare. Tjänsten riktar sig i första hand till inhouse-team, marknadsavdelningar, Paid Social-team men även ledningsgrupper.

Web Optimization

Boka möte

Service

Det finns ingenting vid namn “gratis trafik” längre. Både organiska och betalda besökare är dyra nuförtiden, och konkurrensen om användarnas uppmärksamhet fortsätter att växa online. Med det begränsade antalet attraktiva positioner och kanaler att annonsera på är kommer kostnaden för att locka besökare till din webbplats, app och handel kommer att fortsätta att öka.
Idag vill du skapa en relation med var person som interagerar med ditt e-handel. En usel användarupplevelse kommer i längden påverka ditt varumärke negativt.

Så låt oss göra något åt ​​det! Baserat på data från dina besökare – som deras ursprung, hur de interagerar med din e-handel och i vilket stadie de lämnar hemsidan – kommer Ingager att analysera din kundresa i syfte att öka din konverteringsfrekvens. Vi kommer att lista problem, förklara hur man löser dem och mäta förbättringarnas effekt i detalj.

Performance

Boka möte

Service

Styrkan i Ingagers erbjudande är helheten och kompromisslösheten. Baserat på data och 10 års erfarenhet kan vi optimera varje del av er annonsering på Meta plattformen och TikTok. Från strategin, innehållsproduktionen, annonsköpet till konverteringen. Plattformens storlek och komplexitet gör att den tid och det fokus som vi som specialister kan applicera blir avgörande för ert resultat.

 • Ingager erbjuder en fullservicelösning för B2B- och B2C-annonsörer
 • Vi är försäljningsfokuserade, samtidigt som vi vårdar och bygger ert varumärke tillsammans med dig som uppdragsgivare
 • Med en fullskalig produktionsavdelning i Berlin, Köpenhamn, Oslo och Stockholm kan vi producera innehåll från grunden, perfekt anpassat för världens största medieplattform.
 • Utan kompromisser anpassas innehållet till respektive del av Facebook och Instagram
 • Vi samarbetar gärna nära er inhouse-byrå, reklambyrå, webbyrå och PR-byrå
 • Full transparens gällande nyckeltal, metod, process och verktyg mot dig som uppdragsgivare tillämpas
 • Vi arbetar med uppdragsgivare ur alla kategorier, på Meta plattformen och TikTok säljer vi allt från bilar, hus och lägenheter till skor, spel och skönhetsprodukter.

Den sammantagna kunskapen för Performancemarknadsföring på Meta plattformen som Ingager har är unik i sitt slag i Europa. Ett dagligt samarbete med Facebooks europeiska huvudkontor i Dublin gör dessutom att vi ligger i absolut framkant när det gäller nya format, teknik och funktioner.

Production

Boka möte

Service

Ingager skapar innehåll som genererar den effekt du är ute efter och är kompromisslöst producerat för att passa Meta och TikTok. Med egna fullt utrustade studios i Berlin, Köpenhamn, Oslo och Stockholm skapar vi ert innehåll från grunden baserat på data från Meta och TikTok.

Teamet består av fotografer, innehållsspecialister, Facebookspecialister, digitala designers samt utvecklare som enbart arbetar med Meta plattformen. Alla med ett fokus, att producera innehåll som baserat på er budget och målgrupp, skapar konkreta resultat – det resultat som vi tillsammans har som målsättning. Ett nära samarbete mellan våra team och ett ständigt lärande, skapar en unik möjlighet att optimera videoproduktioner, fotograferingar, grafisk produktion och landningssidor baserat på konverteringsdata från era Facebookkampanjer.

Teamet arbetar med ditt varumärke över tid, för att skapa en effektiv och resultatfokuserad leverans.

Full service

Boka möte

Service

Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp och TikTok skapar ett stort engagemang och ibland behövs hjälp att planera, hantera och publicera i kanalerna. Vi erbjuder en komplett lösning där vi sköter stort och smått. Allt från strategi och produktion till att svara på frågor och moderera sidan. Vi hjälper er att skapa ett forum där lojalitet, nykundsrekrytering och kundrelation frodas.

Strategy

Boka möte

Service

Meta plattformen är nu en välutvecklad, komplex, teknisk försäljnings- och innehållskanal. En genomarbetad och testad strategi baserad på datadrivna insikter behövs för att skapa tillväxt. Med bred internationell närvaro och erfarenhet från otaliga branscher, samt ett tydligt och kontinuerligt fokus på Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp och TikTok, har Ingager en unik position.

Tiden när företag kunde skapa strategier för de kommande fem åren är förbi – strategi är idag något som ständigt utvecklas och testas. Ingagers performance-, plattforms- och innehållsspecialister kommer att samarbeta med ert inhouseteam för att med data som grund iterativt testa och utveckla strategin. Vi bryter ner era utmaningar, analyserar data, målgrupper och innehåll samt identifierar konkurrenter och inspiratörer.

Tillsammans skapar vi sedan den optimala vägen framåt för att driva er tillväxt, oavsett i vilket stadie ni befinner er i, oavsett vilken er målsättning är.
Men det tar inte slut där, Ingager finns dessutom tillgängliga för fortsatt utveckling av strategin, support och optimering 365 dagar om året. Nya möjligheter uppstår nämligen hela tiden i takt med att beteendemönster förändras och kundresor utvecklas!

Service

Allt från små ensamföretagare till storbolagens ledningsgrupper sitter just nu och försöker förstå hur den digitala omställningen påverkar just dem och framförallt vad som behöver göras för att deras företag ska behålla sin konkurrenskraft. En del av lösningen på denna utmaning är att öka företagets förståelse och kunskap kring vad en allt mer digital värld innebär för användare, kunder och den egna affärsmodellen.

Ingager gör det möjligt för företag och organisationer att öka den förståelsen, vässa sina affärsmodeller och förbättra resultaten. Detta sker genom olika typer av event, allt från publika föreläsningar till skräddarsydda utbildningar, där Ingager hjälper företag att ta nästa steg i den egna utvecklingen. Alla event utgår från er och de utmaningar som just din organisation ser som viktigast – Ingager kan exempelvis hjälpa er med:

 • Publika föreläsning i både Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Berlin samt digitala föreläsningar.
 • Skräddarsydda utbildningar på ert kontor, som en del av er konferens eller genom digitala utbildningar.
 • Föreläsningar som inspirerar hela er organisation eller ett speciellt team.

Med erfarenhet från hundratals olika kunder inom nästan alla branscher sitter Ingager på unik erfarenhet och förståelse för vad som krävs för att lyckas anpassa er affärsmodell till en mer digital kontext. De medarbetare från Ingager som du kommer möta har stor erfarenhet från att facilitera värdeskapande events. Utöver erfarenheter från Ingagers kunder tar föreläsarna även med sig erfarenheter från sin uppdrag för Berghs School of Communication och IHM Business School.

Ingager IQ

Boka möte

Service

Med Ingager IQ ger du dig själv, ditt team och din ledningsgrupp en överskådlig access till resultat och insikter från Meta och TikTok annonseringen. Du följer Ingagers arbete i realtid och det ger full transparens över intäkter, kostnader och utveckling. Varning! Det är en aning beroendeframkallande.

Din organisations förståelse för möjligheterna med Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, TikTok och Audience Network kommer samtidigt öka när fler får tillgång till kärnan av marknadsföringskanalen.

 • Rapportering utan tröskel, lättförståeligt gränssnitt
 • Dashboards över respektive del av plattformen
 • Direkt tillgång till målgruppsinsikter
 • Överskådlig gradering av vilket innehåll som skapar önskad effekt

Advisory

Web Optimization

Performance

Production

Full service

Strategy

Events

Ingager IQ