, , ,

Rekordresultat för Ingager – växer i takt med accelererande e-handel och digitalisering

jimmy

Ingager är Europas största specialist på Facebook- och Instagram. Under de senaste åren har den internationellt fokuserade verksamheten visat en stadig positiv utveckling, driven av organisk tillväxt och god lönsamhet. 2020 blev ännu ett starkt år för Ingager, trots coronapandemin, med ett rekordhögt rörelseresultat på 14,6 (8,8) MSEK.   

Framgångarna tillskrivs bland annat den kraftiga tillväxten inom e-handeln, som har resulterat i att allt fler företag och organisationer väljer att investera i digital marknadsföring.

– Marknaden har förflyttats tillsammans med kunderna från fysisk till digital handel. Ingager hjälper företag att skapa innehåll och räckvidd för att driva försäljning genom sociala medier, ett område där vi är marknadsledande med vårt heltäckande erbjudande och spetskompetens, säger Jimmy Jakobsson, VD och grundare på Ingager.

Under 2020 expanderade Ingager med kontor i Köpenhamn, samtidigt som flera nya medarbetare rekryterades till kontoren i Stockholm och Berlin. Både Sverige och Tyskland redovisade ett bra år med god lönsamhet och flera starka tillskott i kundportföljen, däribland Kicks, J. Lindeberg  och Colorama. Omsättningen för 2020 uppgick till 159,7 MSEK och antalet anställda medarbetare till 75 personer.

– Vi jobbar hårt med att kunna hjälpa våra kunder till digital framgång med mätbara resultat. Därför är det otroligt glädjande att allt fler verksamheter ser värdet i att välja oss som partner. Vi ser fram emot att bibehålla vårt starka kundfokus och att ta fortsatta kliv i vår tillväxtresa under 2021 och framåt, säger Jimmy Jakobsson.

 

Läs mer

» Vill du veta mer? Boka ett onlinemöte här!