,

Facebookspecialisten Ingager växer och knyter till sig fyra förstärkningar

Nya projektledare och performance-marketers ansluter till Stockholmskontoret

Facebookspecialisten Ingager, som sedan 2018 är en del av den danska mediekoncernen Egmont, förstärker med fyra nya medarbetare till Stockholmskontoret. Tillväxten för bolaget, som omsatte 170 miljoner kronor och gjorde en vinst nära nio miljoner förra året, har fortsatt 2020. Även trots den finansiella krisen kopplad till COVID-19 har Ingager fortsatt att växa vilket möjliggjort flera nyanställningar. Ingager letar dessutom aktivt efter nya medarbetare till kontoret i Berlin.

Vi har kunnat behålla alla medarbetare, inte haft anledning att permittera någon och även anställt några nya i dessa märkliga tider. Det är en trygghet både för personal och uppdragsgivare, säger Jimmy Jakobsson, grundare av Ingager.

De fyra nya som ansluter till Ingager är Jacob Hägg, Karolina Magnusson, Marcus Nordin och Ludvig Iraeus.

Projektledaren Jacob Hägg kommer närmast från Brashy Studios i Los Angeles och förstärker Ingager som Senior Content Specialist.

Ludvig Iraeus, som ansluter från Venue Retail Group, blir en del av Performance-teamet.

Det är självklart att det hade varit enklare att börja på ett nytt jobb om det inte varit en pandemi. Men nu är verkligheten något annat, och då gäller det att kunna anpassa sig. Istället för att fokusera på svårigheterna så gäller det att se möjligheter, säger Ludvig Iraeus.

Karolina Magnusson som tidigare arbetat för Snacka Snyggt, blir en del av Ingager Studios som Facebook Marketing Specialist.

Jag tycker det känns väldigt betryggande att börja i en organisation som byggt upp en så pass stabil struktur, och starkt förtroende hos sina kunder, att företaget kan rekrytera under rådande omständigheter, säger Karolina Magnusson.

Marcus Nordin blir även han en del av Performance-teamet och kommer från Omnicom Media Group.

Om Ingager

Ingager är en snabbt växande digital kommunikationsbyrå som fokuserar på Facebook-plattformen. Med egen teknik tillhandahåller Ingager sina kunder i hela Europa lönsamma och mätbara marknadsföringstjänster på Facebook, Instagram, Messenger och WhatsApp. Företaget har kontor i Stockholm och Berlin. Ingager är en del av Egmont, en ledande nordisk mediekoncern.

Frågor: 

Jimmy Jakobsson, vd och grundare

08-410 726 00

j@ingager.com

» Vill du veta mer? Boka ett onlinemöte här!