OM INGAGER


Två Halmstadskillar, med helt olika bakgrund, startade Ingager 2011. Jimmy Jakobsson kom från många år inom onlinemarknadsföring och Henrik Almskoug har en gedigen finansbakgrund. Tron om att försäljning via Facebookplattformen skulle utvecklas och bli av stor betydelse för företag förde dem tillsammans och sedan start har resultat och mätbarhet stått i fokus. Tre år i rad har Ingager fått utmärkelse för att vara ett av sveriges snabbast växande företag, DI Gasell. Så visst kan vi hålla med om att de hade rätt?

 

En viktig del för Ingager är det tydliga performancefokuset och en vilja att testa nytt och utvecklas. Facebook och förutsättningarna förändras konstant och likaså Ingager för att kunna ligga steget före och tillgodose maknadens kommande behov. Det märks tydligt i kulturen på Ingager, ingen månad är den andra lik på kontoren i Stockholm och Berlin. Det dyker ständigt upp nya utmaningar, aktiviteter och möjligheter. Lokalerna är inredda för att vi ska trivas och uppmuntra till en kreativ höjd. Frukostar, afterwork-tävlingar och hundar är vardag på Ingager. Vi tror att wow-känslan smittar av sig om vi har kul tillsammans.

 

En stark och daglig relation med Facebook samt frekventa besök till deras huvudkontor i Dublin och San Fransisco gör det enkelt för oss att ligga i framkant gällande funktioner och verktyg. Med egenutvecklad teknik mäter och analyserar vi våra uppdragsgivares resultat och optimerar och ändrar varje dag tills vi når uppsatta mål. Stor vikt läggs på att förstå och hantera de effekter som den digitala omställningen har på slutkonskumenten och samhället i stort. Allt för att på bästa sätt ha möjlighet att skapa värde för våra uppdragsgivare i en allt mer komplex omvärld.

 

Ingager är en del av Egmont och ägs av grundarna Jimmy och Henrik samt några nyckelspelare i organisationen