JOIN THE TEAM


Vår ambition är att ha kul, växa, utvecklas, bryta normer och utmana sanningar. Vill du vara med och bygga ett bolag på en marknad som fullkomligt exploderar? Låt oss göra det tillsammans!

WHY INGAGER?


Ingager fokuserar på att göra vardagen utvecklande, roligare och bättre för medarbetarna. Medarbetarna är drivna och ansvarsfulla, uppskattar att både arbeta i grupp och självständigt. Du kommer få ta ansvar, arbeta med några av världens starkaste varumärken på en växande marknad och lära dig en massa nya saker. Hög transparens, snabb kommunikation, högt i tak och gemensamma mål är andra saker som utmärker Ingager. Sök nu!

ARBETSPLATS
& KULTUR

Som anställd på Ingager är det viktigt att du är driven, ansvarsfull och vet hur man arbetar självständigt. Att hitta personer med olika bakgrunder, utbildningsnivå och erfarenhet är några av våra många styrkor. Med god kommunikation, högt i tak och gemensamma mål gör vi alltid vad som krävs för att leverera på topp. Vill du veta hur det är att jobba på Ingager? Följ oss på Instagram!

FÖLJ OSS