Karriär

Vilka är vi?

Vad brinner vi för?
Ingager skapar varje dag verkliga resultat för sina kunder runt om i hela Europa, med målet att vara världsledande på Facebook och Instagram-marknadsföring.

 

Vad är vår dröm?
Att finnas representerade i alla delar av världen och att vara go-to-företaget när det gäller Facebook och Instagram. Ingager utmanar marknaden!

 

Tänker du som oss?
Vill du förändra framtiden för digital marknadsföring på en plats där du skapar din egen väg framåt? Kom och jobba med oss!

Våra team

Creative
Performance
Produktion
Sales

Creative

Som projektledare hos Ingager är du en kreativ kraft med naturlig fallenhet för att planera och driva strategi framåt. Du frodas i en resultatfokuserad miljö och tillsammans med ditt team utvecklar ni och genomför uppdragsgivarens Facebookstrategi. Du är den ansvariga för att ni når målsättningarna. Till din hjälp har du interna resurser som systemutvecklare, grafiker och programmerare. Det är bara din kreativitet som sätter stopp.

Performance

Som Performance Marketer hos Ingager är du en projektledare med resultatansvar. Du är uppdragsgivarens kontaktperson och tillsammans med ditt team hanterar och optimerar du uppdragsgivarens annonsering på Facebook. Till din hjälp har du interna resurser som systemutvecklare, grafiker och specialister på Facebook- och varumärkesstrategi.

Att skapa konkreta resultat åt uppdragsgivaren är ditt ess i rockärmen och du älskar siffror och analys. Kombinerat med ditt sinne för marknadsföring besitter du helt enkelt det bästa från två världar.

Produktion

Som grafiker eller programmerare tillhör du vår produktionsavdelning. Du är en nyckelspelare för hela Ingager i att driva bolagets utveckling framåt och levererar material åt våra uppdragsgivare. Till stor del bygger det vi gör på egen teknik, vars utveckling du kommer att vara en del av. Inom programmering och systemutveckling är du något av en allkonstnär och som grafiker arbetar du brett inom formgivning med varierande och utmanande grafiska lösningar.

Sales

Som Business Developer hos Ingager arbetar du med välkända och starka varumärken i Sverige likväl som i Europa, och du är nära involverad i leveransen. Vi arbetar med uppdragsgivare såsom Bonnier, BMW, Tele2, Canal Digital och Polarn O. Pyret. Att skapa långsiktiga och lönsamma affärsrelationer med nya kunder är det du älskar mest, och tillsammans med ditt leveransteam utvecklar ni uppdragsgivarens Facebookstrategi, det är här allt börjar. Din kunskap i marknadsföring kombinerat med din starka entreprenöriella sida värderas högt.  
Vi arbetar med uppdragsgivare såsom ATG, Henkel, Innocent, Postkodlotteriet, BMW, Mini, Schibsted, Daniel Wellington, PwC, Mathem och Bonnier.

Varför Ingager?

Vi fokuserar hela tiden på att göra vardagen roligare för våra anställda. Det kan finnas många förutfattade meningar om hur start-up’s inom digitalt kan vara, men istället för att följa andra har vi velat gå vår egna väg och har inte alltid gjort det förväntade.

Vår ambition är att ha kul, växa, utvecklas, bryta normer och utmana sanningar. Vill du vara med och bygga ett bolag på en marknad som fullkomligt exploderar? Låt oss göra det tillsammans!

Arbetsplats & kultur

Som anställd på Ingager är det viktigt att du är driven, ansvarsfull och vet hur man arbetar självständigt. Att hitta personer med olika bakgrunder, utbildningsnivå och erfarenhet är några av våra många styrkor.

Med god kommunikation, högt i tak och gemensamma mål gör vi alltid vad som krävs för att leverera på topp.

Lediga tjänster