FOKUS: DIGITAL TILLVÄXT

Välkommen till ett event där du som deltagare får ta del av case, insikter från en rad B2B-experter och lyssna till inspirerande föreläsare. Vill du utvecklas i din roll som marknadsförare inom B2B? Isåfall är det är helt rätt event för dig.

Har du som marknadschef inom B2B en tydlig plan för digital tillväxt? Vilka områden är viktigast att stärka upp för att fortsatt vara konkurrenskraftiga? Arbetar ni full-funnel för att optimera varje del av kundresan? Är ert innehåll tillräckligt bra och anpassar ni format efter olika digitala plattformar? Har ni tydliga målsättningar som leder till riktiga resultat?  

Digital B2B-marknadsföring växer med stormsteg när allt fler bolag satsar på digital närvaro. Detta är givetvis en positiv utveckling men ställer samtidigt nya krav på dig som arbetar med marknadsföring inom B2B. Konkurrensen om användarnas uppmärksamhet ökar vilket skapar behov av nya perspektiv på tillväxt genom digital marknadsföring inom B2B.

Ingager bjuder nu in till ett event där du som deltagare får ta del av case, insikter från olika digitala plattformar och tips från kollegor inom B2B. Du får lyssna till några av landets främsta experter inom B2B. Ett event fyllt av inspiration, insikter, handfasta tips och relevanta föreläsningar. Talare presenteras löpande.

Karlavägen 96, Stockholm.
Tisdag 12/9. Kl 8:30-13:00


Kalenderinbjudan skickas i ett separat mail.

Sign up here

Event: B2B Marknadsföring

Something went wrong. Please refresh the page and try again.

Thank you for your interest in attending Event: B2B Marknadsföring!

We'll get back to you with a calendar invite shortly if you've gotten a spot. See you soon!