Insights

Insights

Ingager Insights ger dig de senaste trenderna, nyheterna och kunskapsfördjupningarna så att du kan ligga steget före dina konkurrenter på Facebook.

tisdag juni 20, 2017

Nyheter från vecka 25 som vi på Ingager vill uppmärksamma dig på.

Läs mer

Läs mer
tisdag juni 20, 2017

Nyheter från vecka 24 som vi på Ingager vill uppmärksamma dig på.

Läs mer

Läs mer
tisdag juni 20, 2017

Du, ditt företag och digitalisering - 7 tips som gör det mindre svårt

Digital transformation och digitalisering är båda begrepp som nästan alla branscher och företag vill associera sig med. Alla vill vara digitala, använda digitala verktyg och kunna säga att man utnyttjar kraften inom Big Data.

Läs mer

Läs mer
onsdag maj 24, 2017

Vikten av att mäta rätt data

Digital marknadsföring upplever just nu något av ett paradoxalt tillstånd. Alla vi som arbetar inom marknadsföring och försäljning har i dagens digitala samhälle fantastiska möjligheter att mäta vilka av våra insatser som skapar störst resultat. Samtidigt är det idag extremt utmanande att vet vilka parametrar man bör mäta och i vilka kanaler.

Läs mer

Läs mer
torsdag maj 4, 2017

Conversional Commerce – fem anledningar som gör det relevant för dig

Att köpa produkter och tjänster via mobilen, läsplattan eller datorn är idag populärt bland de flesta målgrupper. Det finns ett enormt utbud, man kan handla dygnet runt och relativt smidigt köpa saker från andra sidan jordklotet. Aktörer inom e-handel försöker kontinuerligt att förbättra upplevelsen av deras digitala marknadsplatser för att konkurrera med den service som erbjuds i fysiska butiker.

Läs mer

Läs mer

Kategorier

ARKIV